top of page
SørenKjær_cockpit.jpg

Pilot, fotograf

Arbejder også som coach, mentaltræner og facilitator

se xcoach.dk

se 12uger.dk

  • Facebook
  • Instagram

SE MOTIVET

At tage billeder der fanger opmærsomhed og viser motivet på bedste vis. Billeder der bruger omgivelserne, lyset, vinklerne og mulighederne.

 

Det kræver at kunne se motivet med et trænet øje med sans for det specielle, æstetikken og det grafiske.

Jeg hedder Søren Kjær, og har i 40 år arbejdet professionelt med grafisk design, fotografering, kommunikation og at lytte til og indfange, hvad kunder og forbrugere har brug for.

Aarhus Luftfoto har eksisteret siden 2005 og har leveret tusindvis af luftfotos til virksomheder, private, kommuner, events osv. 

Det hele er skabt på grundlaget af passion - for flyvning, for fotografering og for at formidle verden, set fra luften.

SK_Faximile Negativ.png

Søren Kjær · Pilot og luftfotograf

GrønmarkTræ.jpg

UDSTYRET

At tage billeder og video fra luften starter med at at have et sted at gøre det fra. Et sted der har let og hurtig adgang til fly og udstyr - og til kunderne. Mit sted ligger lige syd for Aarhus, hvor jeg bor og har egen landingsbane, hangar, flyemaskine, kameraer og drone, der altid er klar til at gå i luften.

LANDINGSBANEN

Jeg bor privat i Kolt, lige syd for Aarhus. Der har jeg min landingsbane, min hangar - og alt mit gear. Så der går under 10 min fra jeg kigger ud af vinduet til jeg er i luften - klar til skud.

FLYET

Flyet er en Savage Cruiser, der et et let fly i kategorien "Bush Planes". Det er bygget til at operere på stort set alle underlag, starte og lande ultra kort. Så er der brug for mellemlandinger på mine ture rundt i landet - så er det ingen problem.

 

Jeg afmonterer døren når jeg fotograferer, så jeg har rigtig god udsigt mod mine motiver.  

DRONEN

Jeg bruger en DJI AR A2S drone, der er nyeste drone fra verdens største droneproducent. Der er en masse, der imponerer entusiasten.

MEN helt kort: 1" CMOS sensor, 20MP, 5,4K video/30fps, 4K/60fps, 1 billion farver, 10-bit Dlog-M.

Så stol på, at kvaliteten er det bedste, du kan få.

DJI_AS2.jpeg

KAMERAET

Mit kamera er et FUJI X-H1, der også har en bunke specifikationer, der rigeligt slår til - for at lave professionelle og højkvalitets-billeder og video.

24MP, CMOS III sensor, stabilisering, ISO 51200, DCI 4K video, F-log og meget mere.
Jeg bruger primært 200 mm og 35 mm zoomobjektiver til luftfotos.

Aarhus Motion · Aarhus Kommune · Nybolig · Tækker · Logistikparken · NorhtSide/Tindebox · AGF · DeLinde · John Frandsen · Reka Gruppen · Sadolin Albæk · Triscan · Zirkus Nemo · DHL · Olav De Linde · Landbogruppen · HFE Ejendomme · Efoto · Clausholm Slot

ET UDPLUK AF 

bottom of page